Tender, love and care projecten

Yagra gaat zich richten op zo genoemde “tender, love and care” projecten. Denkt u hierbij aan het opkopen van verwaarloosde schepen, welke wij dus danig schoonmaken, herstellen, opknappen en actualiseren zodat zij weer voldoen aan de eisen van de huidige tijd. Binnenkort meer informatie over de in- en verkoop van deze schepen.

info@yagra.nl niet in gebruik door Vaan Services

Regelmatig wordt het mailadres van info@yagra.nl nog gebruikt als men Vaan Services probeert te bereiken. Zie het nieuwsbericht over de overname van de werfactiviteiten voor de juiste gegevens.

Overname activiteiten Yagra door Vaan Services

Duurzame jachtbouwer Vaan Yachts neemt onze jachtwerf in Hellevoetsluis over. Vaan neemt terrein, haven, materieel en medewerkers over en zet de activiteiten van Yagra voort in Vaan Services. De overname biedt Vaan de mogelijkheid haar groeiambities voor de bouw van duurzame aluminium zeiljachten in Hellevoetsluis te verwezenlijken.

Voor Yagra eigenaren Caio de Graaf en Krista Voorham biedt de overname kansen om nieuwe activiteiten te ontwikkelen. Zij zullen elders in de Veerhaven van Hellevoetsluis actief blijven in de watersport sector. Caio zal de komende tijd ook nog actief betrokken zijn bij de werkzaamheden op de werf; die zullen dus als vanouds doorlopen.

Caio de Graaf, directeur Yagra: “Na 30 jaar geleden gestart te zijn met 100m2 werkplaats aan de Veerhaven, zijn wij trots dat wij Yagra op deze locatie uit hebben kunnen bouwen tot één van de grootste werven van Zuidwest-Nederland. Met het overdragen van de activiteiten aan Vaan Yachts ontstaat voor ons ruimte om nieuwe stappen te zetten met Yagra”.

 

Igor Kluin, directeur Vaan Yachts: “Voor Vaan is deze overname een unieke kans. Een prachtige locatie, voorzien van alle faciliteiten, met schitterend zeilwater voor de deur. Er heeft in Hellevoetsluis van oudsher jachtbouw plaatsgevonden en het is mooi die traditie in een moderne, duurzame vorm voort te zetten.”

 

Vaan Yachts bouwt duurzame luxe zeiljachten van gerecycled aluminium. Het bedrijf is opgericht door Hellevoeters Nienke van ’t Klooster en Igor Kluin. De activiteiten van Yagra worden ondergebracht in Vaan Services.

www.vaan.yachts / www.vaan.services

Contactgegevens VAAN Services, lees verder en bezoek www.vaan.services

VAAN SERVICES
Stationsplein 9
3224 AT Hellevoetsluis
contact@vaan.services
www.vaan.services
tel. +31 (0)85 – 071 99 71

Overzichtsfoto Stationsplein en Veerhaven

Overzichtsfoto werf en haven YAGRA BV, met dank aan Jan Bart voor het maken van de foto

default

Kraandagen HELIUS haven update april 2020

Beste watersporter,

De diverse watersportverenigingen en YAGRA zijn bezig om, binnen de coronamaatregelen,  toestemming te krijgen van de Burgemeester van Hellevoetsluis voor het te water laten van schepen vanuit de winterstalling voor zowel WVH Helius als WV Hellevoetsluis.

Houdt u berichtgeving van uw eigen vereniging in de gaten. Zij zullen de data en de te volgen protocollen bekend maken.

Hopende op een goede uitkomst,

met vriendelijke groet,

TEAM YAGRA

Kraandagen Heliushaven uitgesteld

MAART 2020

In gezamenlijk overleg met de besturen van Watersportverenigingen Helius en Hellevoetsluis is besloten om gehoor te geven aan de oproep van o.a. de gemeente Hellevoetsluis om bezoek aan o.a. jachthavens te vermijden. Dit heeft tot gevolg dat de reeds geplande kraandagen op de Heliushaven tot nader bericht zijn uitgesteld. 

In overleg met de verenigingen zal een later tijdstip worden gepland. 

Link naar bericht op de site van de gemeente Hellevoetsluis: 

https://www.hellevoetsluis.nl/Inwoners/Zorg_en_hulp/Coronavirus

Stallingsformulier beschikbaar

Vanaf heden kunt u een stallingsplek voor uw schip reserveren voor de winter 2021-2022.

Het formulier vindt u onder -> home->stalling->formulier

of klik op deze link:

Vernieuwde prijslijst per 1 maart 2020

De nieuwe prijslijst is te vinden onder “stalling” -> “Prijslijst” Of gebruikt u deze link:  http://www.yagra.nl/prijslijst-stalling/ 

Portaalkraan in gebruik!

Kerr 45ft wedstrijdyacht
60ft motoryacht met portaalkraan

Yagra heeft de nieuwe 50 tons portaalkraan in gebruik genomen en het kranen voor de winterstalling 2019-2020 is vol op gang gekomen. Zoals u ziet kunt u nu ook met uw 60ft motoryacht bij ons terecht.