Stalling

Onze stallingruimtes zijn goed geïsoleerd en beveiligd. Naast de reguliere ligplaatsen beschikt Yagra over een overdekt botenhuis voor schepen tot een lengte van 14 meter en een breedte van 4,5 meter.

Yagra beschikt over 17.000 m2 stallingsruimte en ligplaatsen. Hiervan is 3.000 m2 in loodsen. De loodsen zijn goed geïsoleerd en er is veel daglicht aanwezig. Dankzij de grote deuren van 8,8 meter hoog en 7 meter breed kunnen ook de grotere jachten naar binnen. Het verhardde en afgesloten buitenterrein van 7.000 m2 is voorzien van camerabewaking.

Met de 50-tons botenkraan wordt uw schip veilig in en uit het water gehesen. In onze jachthaven van ruim 7.000 m2 beschikken wij naast de reguliere ligplaatsen over een overdekt botenhuis voor schepen tot een lengte van 14 meter en een breedte van 4,5 meter. Tevens bestaan er mogelijkheden tot het stallen van masten en trailers. Zelfs voor langdurige stalling van auto’s/campers kunt u bij ons terecht.

De stallingstarieven op de wal zijn inclusief de huur van de bok voor het schip. Stroom wordt via een tussenmeter in rekening gebracht.